Založ si blog

Majdan vypukne dnes o 17: 00 hod

Operácia Púštna búrka, Barbarossa alebo Deň D, najväčšie vojnové operácie dnes budú prekonané. Podľa mojich informácií (potvrdila aj poslankyňa Šimkovičová) sú už niekoľko týždňov v Bratislave predsunuté jednotky US námorníctva ubytované vo viacerých hoteloch. Iste ste si ich všimli v čase obedu v sieti McDonalds. Podobne ako pri vylodení v Normandii majú pripraviť pôdu na hlavný útok. Podľa niektorých youtuberov a diskutérov na Facebooku by sa mala k Slovensku blížiť aj americká lietadlová loď USS Fuckership. Hlavný útok bude viesť Soroš pravdepodobne juhozápadne od Rakúska, lebo jeho útok cez ČR zablokoval Zeman a od juhu to zase chráni Orbán. Prevrat má začať v prezidentskom paláci, kde Kiska zavolal Danka a Fica. Jednou z možností je únos Fica a jeho samouväznenie na hrade až do termínu ukončenia diaľnice do Košíc. Do procesu vyjednávania sa vloží ako hlavný vyjednávač majster slova kpt. Andrej Danko.

V každom prípade sa dnes Majdanu vyhnite – pôjde o život. Podľa mojich informácií budú nasadené rôzne živly na zastrašenie občanov a to dve mladistvé dievčatá z Michaloviec nakazené syfilisom a do pohotovosti bude opäť povolaný bratislavský fekálny fantóm. Dokonca je možné, že na pódiu zahrá aj Martin Jakubec. Samozrejme videjko aké tu ešte nebolo bude natáčať Rudo Vaský. V každom prípade držím protivládnym rebelom v boji prsty, aby pravda a právo zvíťazili. Ak by to tak nebolo, tak si pozriem aspoň prvý diel Winnetua zajtra na Dajto.

Aktualizované o 10:30, Vaského videjko nebude, Martin Daňo práve na Faceooku oznámil, že on a Rudo neprídu.

Aktualizované o 12:00, Róbert Fico objavil dve dlažobné kocky, ktoré tam minule nahádzal poslanec ĽS NS Miňo Mazurek

Aktualizované o 15:15, Podľa RTVS sa prihlásila žena, ktorá Ficove kocky (Alea iacta est) mala schované do svojej záhradky

Sebareflexia: uznávam, som hlupák . ..

22.03.2023

Musím si priznať, že som sa ako väčšina z vás dal nachytať. V dnešnej dobe rýchlych a často neoverených správ a zároveň množstva kadejakých zdrojov som príliš veľa času venoval zbytočnostiam. Hľadal som pravdu, kto reálne začal konflikt na Ukrajine a dostal som sa v pátraní už do čias ZSSR. Keď som chcel zistiť, či bombardovanie Srbska bol dobrý nápad, hľadaním [...]

Vyhrážal sa Ficovi, muža z KE zavreli za mreže!

03.03.2023

Na nedávnom mediálnom výbore Blaha nehovoril pravdu – nie všetky vyhrážky Ficovi ostali nepovšimnuté. Pred pár rokmi opitý Jozef Dvorožňák z Košíc (2,7 promile) zavolal na číslo 158, že „Prosím vás pekne, chcem zastreliť Fica. Môžete ma zavrieť. Za to, čo dneska prehlásil, ten hajzel!“. Po príchode policajtov netajil ani svoj názor na celú politickú [...]

Dezorientovaní voliči SMERu neveria médiám

01.03.2023

Stále som sa divím kde berie Róbert Fico tú podporu od občanov. Včera mi však vyskočil na sociálnych sieťach zaujímavý príspevok o tom ako fanúšikovia strany SMER a obdivovatelia bývalého podpredsedu strany Pavla Pašku ešte aj pár rokov po jeho smrti mu veselo gratulujú na jeho verejnom profile na Facebooku a posielajú mu kytice a želajú veľa zdravia. Pavol Paška by mal [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.