Policajti začali stíhať Slovákov za diskusie na internete!

8. septembra 2015, winnetou, Nezaradené

Tak to čo sa nepodarilo pri diskusiách o Rómoch (status moderátorky Kristíny Kormúthovej o strieľaní Cigánov) už pri utečencoch nabralo plné obrátky! Policajti nielen že začali stíhať 19 – ročného Dávida za inzerát ktorým vyzýval vystrieľať migrantov v Gabčíkove (ešte tam ani nedorazili), ale už sa začala kampaň proti všetkým diskutérom na internete. Každý kto sa negatívne vyjadrí v diskusii na internete na adresu emigrantov by mal byť v pozore! Za hanobenie rasy, etnika, či národa sa totiž dá považovať hocičo. Polícia už straší, že začne tvrdo bojovať voči vyhrážkam cez klávesnicu a samotný Generálny spolužiak sa vyjadril, že očakáva od občanov nahlasovanie takýchto zverstiev!!! 

Samozrejme si uvedomujem nárast extrémizmu za posledné obdobie a vítam podobné snahy ak sú v normálnej zdravej miere, ale musím si spomenúť aj na prípad z Nitry kedy skupina holohlavých mladíkov napadla ľudí z baru Mariatchi a polícia vtedy začala konať (rozumej vyšetrovať) až po zverejnení videa z incidentu v médiách! Pripomínam, že na zázname mladíci kopali do hláv na zemi ležiacich ľudí.

Ďalší príklad sa odohral začiatkom tohto roku v Martine. 53 – ročná rozvedená Iveta mala roky dlhodobý problém s vyhrážaním smrťou od svojho manžela na ktorého podala aj trestné oznámenie. Policajti ho však vyhodnotili iba ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu! 21. januára tohto roku ju napadol na Lermontovej ulici v Martine pred vchodom kde bývala, kde ju udrel do hlavy a viackrát pobodal do hrude a ruky. Potom si strelil do hlavy.

Akým Smerom sa teda vyberie naša polícia? Bude hľadať extrémistov v uliciach medzi holohlavými mládencami ozbrojenými nožmi a boxermi, alebo im budú stačiť obyčajní ľudia, čo zo strachu napíšu nenávistný status na utečencov v diskusii? Už len čakám kedy polícia vyhodnotí tlačidlo „štuchnúť“ na Facebooku za fyzický útok cez internet. 

Na záver ešte vyjadrenie legendy československej hudby Joža Ráža z minulosti: „Nie som žiadny rasista, ale Číňanov sa bojím, je ich strašne veľa. Preto mám doma dve pištole. Keď sem dorazí táto ázijská vlna, tak prvých štyridsaťpäť Číňanov odbachnem a posledné tri náboje si nechám pre seba a svoju rodinu“. Joža samozrejme polícia neobvinilaK téme sa hodí aj krátke vyjadrenie z kancelárie bývalého prezidenta z úst Dáriusa Rusnáka: Vyjeban.é maďarky! Rovnako nešlo o trestný čin! Tak ja už som z toho jeleň….Howgh!