Islamisti zo Slovenska zaútočili na Majstra N – zatiaľ slovne.

11. augusta 2016, winnetou, Nezaradené

Celé moje detstvo varil žabí sliz a zabával deti v relácii Crn crn. Občas dal z roztopaše decku v štúdiu po hlave, alebo nadvihol sukňu Kvetke Horváthovej. Doteraz mu všetko prešlo ako nevinná zábava. Až kým neprišiel zabávať deti do Tatier na augustové Medvedie dni. Podľa web stránky islamonline.sk si totiž Jozef Nodžák (70r.) alias MAJSTER N dovolil na tejto akcii povedať: „Deti, chytro sem, skôr než dôjdu imigranti“.

Komunita slovenských islamistov a slniečkárov ho v diskusiách označila za rasistu, xenofóba, pedofilného úchyla až po koko*a. A tak jednoducho vznikol prvý slovenský strapatý neonacista. Tento nechodí v zelenom tričku, ale v bielom plášti. Vážne divná doba! Voľakedy sme si v škole hovorili vtipy o židoch, škótoch či cigáňoch. Dnes Vás takýto vtip môže stáť trestné stíhanie, stratu zamestnania, alebo aspoň niekoľko článkov v médiách kde z Vás urobia rasistu či xenofóba. Zbohom zdravý rozum!

Na záver by som chcel poprosiť všetkých islamistov na Slovensku, aby sa v rámci začleňovania do spoločnosti a akceptácie našich zvykov prestali oháňať falošným rasizmom presne tak ako to už roky robia naši Lakatošovci. Humor a satira je totiž súčasť našej kultúry a rovnako je jej súčasťou aj Majster N. Ja viem, časť z vás by ho rada kameňovala na námestí, alebo mu aspoň odsekla ruku či jazyk, ale už nie ste doma a treba si zvykať na našu kultúru, demokraciu a slobodu slova!