Majdan vypukne dnes o 17: 00 hod

9. marca 2018, winnetou, Nezaradené

Operácia Púštna búrka, Barbarossa alebo Deň D, najväčšie vojnové operácie dnes budú prekonané. Podľa mojich informácií (potvrdila aj poslankyňa Šimkovičová) sú už niekoľko týždňov v Bratislave predsunuté jednotky US námorníctva ubytované vo viacerých hoteloch. Iste ste si ich všimli v čase obedu v sieti McDonalds. Podobne ako pri vylodení v Normandii majú pripraviť pôdu na hlavný útok. Podľa niektorých youtuberov a diskutérov na Facebooku by sa mala k Slovensku blížiť aj americká lietadlová loď USS Fuckership. Hlavný útok bude viesť Soroš pravdepodobne juhozápadne od Rakúska, lebo jeho útok cez ČR zablokoval Zeman a od juhu to zase chráni Orbán. Prevrat má začať v prezidentskom paláci, kde Kiska zavolal Danka a Fica. Jednou z možností je únos Fica a jeho samouväznenie na hrade až do termínu ukončenia diaľnice do Košíc. Do procesu vyjednávania sa vloží ako hlavný vyjednávač majster slova kpt. Andrej Danko.

V každom prípade sa dnes Majdanu vyhnite – pôjde o život. Podľa mojich informácií budú nasadené rôzne živly na zastrašenie občanov a to dve mladistvé dievčatá z Michaloviec nakazené syfilisom a do pohotovosti bude opäť povolaný bratislavský fekálny fantóm. Dokonca je možné, že na pódiu zahrá aj Martin Jakubec. Samozrejme videjko aké tu ešte nebolo bude natáčať Rudo Vaský. V každom prípade držím protivládnym rebelom v boji prsty, aby pravda a právo zvíťazili. Ak by to tak nebolo, tak si pozriem aspoň prvý diel Winnetua zajtra na Dajto.

Aktualizované o 10:30, Vaského videjko nebude, Martin Daňo práve na Faceooku oznámil, že on a Rudo neprídu.

Aktualizované o 12:00, Róbert Fico objavil dve dlažobné kocky, ktoré tam minule nahádzal poslanec ĽS NS Miňo Mazurek

Aktualizované o 15:15, Podľa RTVS sa prihlásila žena, ktorá Ficove kocky (Alea iacta est) mala schované do svojej záhradky