Policajná akadémia 2020 

9. novembra 2020, winnetou, Nezaradené

Pred pár rokmi  NAKA spustila akciu Mahoney (pozn. hlavná postava z filmovej komédie o policajtoch Policajná akadémia), ktorej výsledkom bolo odsúdenie prvého rektora na Slovensku – rektora Policajnej akadémie policajného zboru Krajníka za to že bral úplatky od budúcich policajtov. Dostal podmienku a smiešnu pokutu a na jeho poste ho nahradila pani Kurilovská. Väčšiu hanbu v polícii Slovensko nezažilo….

Dnes máme vo väzbe bývalého prezidenta PZ a bývalého riaditeľa Úradu boja proti korupcii Gašpara 🙂

Bývalého riaditeľa protikorupčnej jednotky NAKA Krajmera 🙂 a momentálne psychicky zrúteného bývalého riaditeľa NAKA Hraška, predtým zástupcu riaditeľa protikorupčnej jednotky – z čoho sa mohol zrútiť ak je nevinný to celkom nechápem…A toto elitné trio policajtov celé roky riešilo boj proti korupcii na Slovensku. Ak k tomu prirátam väzobne stíhaného Kováčika a viac ako tucet sudcov tak námet na pokračovanie úspešnej komédie je na svete. Keď sa toto dozvedia v Hollywoode tak Mahoney a Lassard opäť ožijú!

Osobne veľmi neverím na karmu, ale keď ma NAKA v roku 2014 stíhala za „predávanie volebného hlasu“ na Bazoši tak spomínaná trojica bola vo vedení polície a po 6 rokoch sme si úlohy vymenili 🙂 Prepáčte tú škodoradosť…len stále mi tam chýba jeden pán, dlhodobo najlepší minister vnútra v celej galaxii