Minister pohrebníctva Krajčí, odstúpiť!

21. februára 2021, winnetou, Nezaradené

Pozerali ste včera Jojku? Zomrel ďalší lekár na Covid 19! 38 ročný veterinár z južného Slovenska bez predošlých zdravotných problémov. Niekoľko dní po sebe mu neklesala vysoká teplota, tak manželka volala sanitku, aby ho zobrala do nemocnice. Nemocnica mu sanitku neposlala, vyhodnotili to tak, že ešte nie je vo vážnom stave vhodný na hospitalizáciu. „Našťastie“ ako veterinár má v ambulancii röntgén a tak ho manželka sama vyšetrila ako psa a zistila, že má pľúca vo vážnom stave! Teraz ho už hospitalizovali, bolo však neskoro. Zostali po ňom dve deti – dcérka a syn. Bravó slovenské zdravotníctvo!!!

Je mi jasné, že toto je stav, ktorý tu už máme roky a veľkou mierou je to dobrá práca predošlých vlád – hlavne SMERu a ľudí ako Pavol Paška. Na druhej strane, minister pohrebníctva Krajčí mal už dávno odstúpiť, absolútne nezvláda svoju úlohu. Spomínam si na tie dobré času pred koronou, keď sme boli schopní dva dni hľadať vrtuľníkom stratené dieťa z osady, ale si spomínam na našu miestu rómsku rodinu, kde chodila sanitka každý víkend. A Ty sprostý Slovák si plať odvody, choď na preventívne prehliadky a ak raz budeš potrebovať sanitku tak Ti ju nepošlú a skap!

Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalej rodine…. Škoda tohto zbytočného úmrtia!

link na reportáž: https://www.noviny.sk/slovensko/589384-obet-covidu-rontgen-si-robil-vo-veterinarnej-ambulancii?fbclid=IwAR0XFw_uPsmUa0wo59PDntVIvYkoxRsH2JsSa12lwpWezAAu7cBu2PbHuhw