Majú dezoláti právo sa vyjadrovať?

21. marca 2022, winnetou, Nezaradené

DEZOLÁT je osoba zväčša s nižším stupňom vzdelania (napr. ukončené odborné učilište, následne vysoká škola života), často jej chýba niekoľko zubov obzvlášť v prednej viditeľnej časti chrupu. Často ju vídať vo veľkých mestách s vlajkou Slovenska v ruke a vytlačenou stránkou z ústavy SR. Pár jedincov dokáže niektoré úseky ústavy alebo trestného poriadku aj s ťažkosťami citovať (to sme videli v sieti LIDL).

Voľakedy tieto jedince pobehovali po meste jednotlivo, často ste ich stretli ráno pred staničnou reštauráciou na borovičke a vrcholom ich mediálnej slávy bolo ak ich odchytila redaktorka z relácie Aj múdry schybí.

A potom prišiel facebook! Pod rúškom slobody prejavu tieto osoby prezentujú svoje názory a myšlienky na čokoľvek od hokeja, cez koronu až po konflikt v Ukrajine. Preto by som vás rád poprosil ak ste sa v tom našli, neprispievajte do diskusií svoje hlúposti a ak sa chcete ukazovať prihláste sa tam kde je na to priestor, napr. do Bez servítky

PS: neviete včera večer sa tu opäť objavil blog nejakého dezoláta s fotkami oslavujúcimi ruské útoky v Ukrajine, fotky kde sa vzdávajú ukrajinský vojaci a so snahou ospravedlniť vojnového zločinca z Moskvy – blog zmizol ….