Šatanova 18 a Kotlebova 1488 – kto je fašista?

6. apríla 2022, winnetou, Nezaradené

Internetom sa od včera šíri plač analfabetov práva a vysokej školy žyvota nad rozsudkom Mariána Kotlebu, človeka s veľkým srdcom, čo pomáhal kde len mohol. Už pred rokmi začínal s charitou keď v B. Bystrici vo svojom obchode KKK (skratka náhodne pripomína Ku Klux Klan) obdarúval neonacistov – pri nákupe nad 8818 slovenských korún im daroval elektrický obušok. Ak nakúpili nad 1488 korún dostali slzný sprej. Po rokoch to zopakoval, keď chudobným rodinám daroval šeky s rovnakou sumou 1488 tentokrát v Eurách. Aj podpriemerný sudca by si všimol túto náhodu. Samozrejme jednoduchý volič ĽSNS to vidí ako trest za pomoc rodinám s postihnutím.

Aj Miro Šatan má podobný vzťah k číslu 18 (sú to iniciálky Adolfa Hitlera), nosí ju celé roky na drese. Šatana však súd za extrémizmu neodsúdil. Šatan totiž v mladosti nepochodoval v gardistickej uniforme po ulici a ani nechodí pravidelne vyplakávať na hrob odsúdeného zločinca Tisa.

Ak polícia chytí masturbujúceho pedofila na ihrisku základnej školy, stále sa môže vyhovárať, že len močil na verejnosti. Ak mu ale doma nájdu pedofilné časopisy a filmy, berie sa to ako dôkaz…

Kotleba si teraz bude musieť dávať veľký pozor, lebo jeho prípadná  účasť na fašiangovom sprievode v bielej stojacej kapucni a vystrihnutými očami ho môže teraz v podmienke dostať za mreže.

PS: gratulácia našej blogerke Slavěne Vorobelovej – po odstúpení latentnej bisexuálky z ĽSNS a odsúdení vodcu si konečne môže sadnúť vedľa Krupu a Mizíka. V lete si ale treba holiť pazušku aby to nebolo vidno pri hajlovaní 🙂