Sláva Naďovi, najlepšiemu ministrovi obrany SR

14. apríla 2022, winnetou, Nezaradené

Minule som bol na obede a vypočul si debatu dvoch robotníkov v montérkach ako sa bavia o presune S – 300 na Ukrajinu. Potom som si prečítal porovnanie dostrelu Patriotov a S – 300 na blogu nejakej ženy z domácnosti niekde z Poltára, čo doteraz radila mamičkám na Modrom koníku. Dokonca aj predavačky v Jednote si už šuškajú o tureckých dronoch Bayraktar.

Minister Naď dokázal to, čo žiaden minister obrany pred ním – polovica Slovenska sú dnes odborníci na vojenskú techniku, dostrel rakiet a bezpečnosť Slovenska.

V nedeľu aj poslanec Fico, inak vyštudovaný právnik tvrdil, že ministerstvo obrany nemá dobré údaje o S – 300. Fico sa tváril, že by vedel šoférovať aj vrtuľník Black Hawk, aj keď jeho súkromný let pilotoval niekto iný.

Poprosím odborníkov na Covid 19, toho času odborníkov na obranu a bezpečnosť aby ste teraz poradili nášmu trénerovi hokejistov ako má poskladať obranu na majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa prvý krát uskutočnia bez mužstva z krajiny vojnových zločincov. Ovečkin a spol si môžu zahrať benefičný zápas akurát tak s Putinom.