Vyhrážal sa Ficovi, muža z KE zavreli za mreže!

3. marca 2023, winnetou, Nezaradené

Na nedávnom mediálnom výbore Blaha nehovoril pravdu – nie všetky vyhrážky Ficovi ostali nepovšimnuté.

Pred pár rokmi opitý Jozef Dvorožňák z Košíc (2,7 promile) zavolal na číslo 158, že „Prosím vás pekne, chcem zastreliť Fica. Môžete ma zavrieť. Za to, čo dneska prehlásil, ten hajzel!“. Po príchode policajtov netajil ani svoj názor na celú politickú špičku. „Uviedol, že celá vláda je skorumpovaná a že by vystrieľal aj Kaliňáka, ministra vnútra, a ostatných vládnych činiteľov. Odsúdili ho za útok na verejného činiteľa, dostal 11 mesiacov.

Podľa Blahu prípad vyhrážania novinárke nemá súvis s predchádzajúcou agresívnou tlačovkou SMERu.  Čo iné tak podráždilo dôchodcu z Kalinova pri Lučenci, ktorý sa nechutne vyhrážal Jančkárovej nevedno. O mentálnom svete dôchodcu však napovie citácia z jeho vyhrážok:   „Nech skapeš do zajtra rána ty aj celá tvoja rodina. Nech žije Fico, nech žije Ľuboš Blaha, nech žije strana Smer“. V okrese Lučenec asi nebude liberálna bratislavská kaviareň.

Sám som zvedavý ako si polícia a OČTK poradia s týmto dezorientovaným hrdinom, ktorý má podľa riaditeľa NAKA dokonca v legálnej držbe zbraň. Ja to vidím tak, že NAKA zásahom u toho dezoláta predišla ďalšej tragédii.

zdroj informácií:

môj  blog z roku 2015: https://winnetou.blog.pravda.sk/2015/02/11/ficovho-opiteho-atentatnika-uz-coskoro-pustia-z-basy/

článok z Plusky: https://plus7dni.pluska.sk/domov/ficovi-opitosti-nevyhrazajte-jozef-to-dostal-takmer-rok-basy