Založ si blog

Sebareflexia: uznávam, som hlupák . ..

Musím si priznať, že som sa ako väčšina z vás dal nachytať. V dnešnej dobe rýchlych a často neoverených správ a zároveň množstva kadejakých zdrojov som príliš veľa času venoval zbytočnostiam. Hľadal som pravdu, kto reálne začal konflikt na Ukrajine a dostal som sa v pátraní už do čias ZSSR. Keď som chcel zistiť, či bombardovanie Srbska bol dobrý nápad, hľadaním pravdy som došiel až k vojne v Juhoslávii a aby som ju pochopil, musel som sa vrátiť až k 1. sv. vojne a k Gavrilovi Principovi. Vrcholom získavania vedomostí bolo googlenie či je efektívnejšie mať tri Patrioty na Sliači, alebo má väčší dostrel S – 300 vka….

…. a potom mi môj syn, žiak základnej školy ukázal aplikáciu na výpočet kalorických jednotiek a ja som zistil, že dlhé roky mám nedostatok príjmu bielkovín (na 1 kg váhy by ste mali jesť min. 1 g ideálne skoro 2 g bielkovín) a zároveň, že pri príjme 3.000 až 5.000 kalórii denne ozaj neschudnem aj keď si dám večer 100 kľukov.

Rád by som vám priatelia / čitatelia odporučil nesedieť toľko za počítačmi ale choďte vonku na vzduch. Jar opäť prišla!  Zašportujte si, prejdite sa a hlavne venujte sa sebe a rodine. Hľadanie pravdy ktorá nikdy nie je čierna ani biela nemá veľký zmysel a ani efekt na spoločnosť.

 

Vyhrážal sa Ficovi, muža z KE zavreli za mreže!

03.03.2023

Na nedávnom mediálnom výbore Blaha nehovoril pravdu – nie všetky vyhrážky Ficovi ostali nepovšimnuté. Pred pár rokmi opitý Jozef Dvorožňák z Košíc (2,7 promile) zavolal na číslo 158, že „Prosím vás pekne, chcem zastreliť Fica. Môžete ma zavrieť. Za to, čo dneska prehlásil, ten hajzel!“. Po príchode policajtov netajil ani svoj názor na celú politickú [...]

Dezorientovaní voliči SMERu neveria médiám

01.03.2023

Stále som sa divím kde berie Róbert Fico tú podporu od občanov. Včera mi však vyskočil na sociálnych sieťach zaujímavý príspevok o tom ako fanúšikovia strany SMER a obdivovatelia bývalého podpredsedu strany Pavla Pašku ešte aj pár rokov po jeho smrti mu veselo gratulujú na jeho verejnom profile na Facebooku a posielajú mu kytice a želajú veľa zdravia. Pavol Paška by mal [...]

Vyjadrenie k pádu lietadla DA 42 pri Trenčíne

24.02.2023

Vážení čitatelia blogov a hľadači pravdy na Pravde. Ako vždy sa rád vyjadrím k témam kde sa orientujem a preto som povedal jasné stanovisko k vírusu Covid 19, mRNA vakcínam, bombardovaniu Kosova, vražde Kuciaka, premnoženiu medveďov, nákupu CT prístrojov, vojne na Ukrajine, dostrelu systému S-300, patriotom aj k stíhačke na Sliači, fotovoltaickým panelom, zdraženiu [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.