Založ si blog

Močila na Korán, močila. NAKA ju do basy strčila.

  1. Hneď na úvod to najpodstatnejšie: „Johanka z Arku“ je obvinená zo zločinu výroby extrémistických materiálov v súbehu s prečinom násilia proti skupine obyvateľov, s prečinom hanobenia rasy a presvedčenia a prečinom podnecovania k národnostnej, rasovej a etickej nenávisti. To znamená, že ju NAKA „nezobrala“ iba za cikanie a pálenie Koránu ako sa to občas prezentuje!
  2. Aj keď schvaľujem ľudí čo sa dokážu vzoprieť voči systému a poukážu na problém aj extrémnym spôsobom, nemyslím si, že dvadsaťročné močiace dievčatá a dvadsaťročný chlapci, čo chcú strieľať migrantov by mali viesť nejakú ľudovú revolúciu. Ono tá falošná podpora ktorá sa šíri sociálnymi sieťami je totiž mylná – stačí si pozrieť koľko ľudí sa prihlásilo na dnešný protest a koľko ich reálne prišlo. Podobnú „podporu“ maj aj spomínaný Dávid, ktorý za svoj inzerát dostal od súdu podmienku, ale dobrovoľne si vybral pobyt za mrežami. Spomenie si dnes na túto hviezdu niekto?
  3. Dnes som si pozrel video so známym „neúplatným“ lekárom MUDr. Liptákom s ktorým ma spája to, že obaja sme si užili prehliadku a vyšetrovanie špecialistov z NAKA. Pán doktor, súhlasím s Vami, že naša Johanka potrebuje odbornú pomoc, ale nenazýval by som ju matkou ako ste ju nazval Vy. Mám deti a poznám veľmi dobre dve matky – tú moju a matku mojich detí a viem o čom hovorím. Rovnako by som nesúhlasil s tvrdením, že policajti jej zatknutím pošliapali jej dôstojnosť. Natáčať sa pri močení totiž samo o sebe naráža na dno vlastnej dôstojnosti ako žena.
  4. Na záver poteším aj kritikov systému a polície. Prísť si po mladú ženu do bytu o druhej nadránom je naozaj trápne. Ja som mal podobnú raziu krátko pred 7.00 a aj keď ešte v pyžame, ale už som bol aspoň hore a poviem vám nič príjemné. Uprostred noci by som navrhoval brať vrahov a mafiánov! A to si ani nechcem predstaviť ako ten zásah vyzeral, keďže mne ako človeku čo chcel predať volebný hlas cez internet prišlo domov 7 policajtov. To isté platí aj pri predvádzaní na bystrický špeciálny súd. Pre porovnanie minule som videl ako predvádzali na súd úchyláka čo onanoval na ženy v parku. Predvádzali ho dvaja policajti! Dvadsaťročnú dievčinu predvádzalo 10 kukláčov, len preto, aby sme všetci videli, že od 1. 2. vznikla nová protiextrémistická jednotka. Už nedočkavo čakám, kedy títo zdatní muži začnú chytať 100 kilových holohlavých chlapcov z ulice a či si trúfnu aj keď ich bude povedzme päť.
  5. V právnom štáte udeľuje trest výhradne súd. Aj v tomto prípade však platí, že určitým trestom môže byť aj samotné vyšetrovanie (nočná prepadovka, väzba obvineného, psychický nátlak vyšetrovateľa) ktoré bude dostatočne pôsobiť aj preventívne na zvyšok populácie náchylnej na podobné kúsky zo známeho urinologického videa. Odkaz k verejnosti znie teda jasne: vyskakovať môžete Koľko chcete, ale dávajte si pozor, aby ste si neudreli hlavu! … S pozdravom vaša nová protiextrémistická jednotka.

Sebareflexia: uznávam, som hlupák . ..

22.03.2023

Musím si priznať, že som sa ako väčšina z vás dal nachytať. V dnešnej dobe rýchlych a často neoverených správ a zároveň množstva kadejakých zdrojov som príliš veľa času venoval zbytočnostiam. Hľadal som pravdu, kto reálne začal konflikt na Ukrajine a dostal som sa v pátraní už do čias ZSSR. Keď som chcel zistiť, či bombardovanie Srbska bol dobrý nápad, hľadaním [...]

Vyhrážal sa Ficovi, muža z KE zavreli za mreže!

03.03.2023

Na nedávnom mediálnom výbore Blaha nehovoril pravdu – nie všetky vyhrážky Ficovi ostali nepovšimnuté. Pred pár rokmi opitý Jozef Dvorožňák z Košíc (2,7 promile) zavolal na číslo 158, že „Prosím vás pekne, chcem zastreliť Fica. Môžete ma zavrieť. Za to, čo dneska prehlásil, ten hajzel!“. Po príchode policajtov netajil ani svoj názor na celú politickú [...]

Dezorientovaní voliči SMERu neveria médiám

01.03.2023

Stále som sa divím kde berie Róbert Fico tú podporu od občanov. Včera mi však vyskočil na sociálnych sieťach zaujímavý príspevok o tom ako fanúšikovia strany SMER a obdivovatelia bývalého podpredsedu strany Pavla Pašku ešte aj pár rokov po jeho smrti mu veselo gratulujú na jeho verejnom profile na Facebooku a posielajú mu kytice a želajú veľa zdravia. Pavol Paška by mal [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.